Kaolin
Fördelar
- Absorberar överflödig olja
- Ger ett luftigt lyft
- Mild och skonsam detox
Kategori
- Leror
- Absorberande ingredienser
INCI-namn
Kaolin
Kaolin i korthet
- En mycket fin, vit mineral lera som Àr kÀnd för att vara den mildaste av alla leror
- Drar skonsamt ut orenheter och toxiner frÄn porer och hÄrbotten
- Den perfekta ingrediensen i torrschampon och schampon för hÄr som snabbt blir fett
- Ger huden en matt, len finish och hÄret en luftig, frÀsch volym
Kaolin beskrivning
Kaolin (vit lera) Àr en fantastisk, mild mineral lera som passar perfekt för att balansera och frÀscha upp. I schampon för fett hÄr Àr kaolin en riktig stjÀrna. Den absorberar effektivt överflödigt talg och olja frÄn hÄrbotten utan att torka ut huden eller irritera hÄrsÀckarna, vilket gör att hÄret hÄller sig rent och fluffigt lÀngre och fÄr ett naturligt lyft frÄn rötterna. AllmÀnt inom hudvÄrd anvÀnds kaolin flitigt i ansiktsmasker och rengöringar eftersom den stimulerar cirkulationen, exfolierar supermilt och rengör porerna pÄ djupet, vilket gör den idealisk Àven för den allra kÀnsligaste huden.