Mjukgörande och fuktbevarande: Capric Triglycerid

Capric Triglycerid är en lätt, silky-mjuk och naturligt härledd mjukgörare tillverkad av kokosolja och glycerin. Den tas snabbt upp av huden utan att täppa till porerna eller lämna någon fet yta. Ingrediensen verkar effektivt genom att kapsla in fukt, stärka hudens naturliga skyddsbarriär och ge en extremt mjuk och sammetslen känsla. I hårvård hjälper Capric Triglycerid till att tämja frissighet, tillföra lätt fukt och ge en hälsosam glans utan att tynga ner håret.

Capric Triglycerid

Fördelar

  • Mjukgörande
  • Fuktighetsbevarande
  • Konsistensförbättrande

Kategori

  • Mjukgörare (Emollienter)
  • Fettämnen / Oljor

INCI-namn

Caprylic/Capric Triglyceride

Capric Triglycerid i korthet

  • En lätt, flytande och doftfri olja som framställs av kokosolja och glycerin
  • Kallas ofta i folkmun för "fraktionerad kokosolja"
  • Absorberas snabbt av huden utan att lämna en fet eller glansig yta
  • Har en extremt lång hållbarhet och härsknar inte som vanliga växtoljor

Capric Triglycerid beskrivning

Caprylic/Capric Triglyceride är en mycket populär ingrediens i modern hudvård som skapas genom att kombinera specifika fettsyror från kokosolja med glycerin. Resultatet är en esterolja med tunnare konsistens och betydligt högre stabilitet än rå kokosolja. Den fungerar som en fantastisk mjukgörare som fyller i sprickor mellan hudcellerna, vilket gör dat hudytan känns omedelbart len, smidig och mjuk.Ingrediensen är mycket uppskattad av produktformulerare eftersom den fungerar som en utmärkt bärare för andra aktiva ingredienser och vitaminer. Den ger hudvårdsprodukter ett fantastiskt "glid" vid applicering och penetrerar huden snabbt utan att täppa till porerna eller lämna en tung, oljig hinna. Eftersom den är helt färg- och doftlös, samt har en extremt lång hållbarhet utan behov av starka antioxidanter, används den i allt från lyxiga ansitysoljor och krämer till smink och solskydd.

Produkter med Capric Triglycerid